3.strake seier for Osterøys gutter ? 99.

Osterøys gutter -99 var godt fornøyd med resultatet etter første møte med Samnanger. Selv om våre gutter var til dels ineffektive foran motstanders mål på deres hjemmebane, kunne våre gutter returnere fra Samnanger med 4 – 2 seier.

Samnanger var et nytt bekjentskap for våre gutter. Kampen skulle i utgangspunktet ha vært spilt på gress, men siden gressbanen til Samnanger var langt fra klar til å spilles på, måtte kampen gå på grus. Det hadde våre gutter litt problemer med. Ikke det at de ikke kunne spille på grus, men de slet litt med å finne ut av å spille på en bane som var en god del mindre enn de har vært vant med i det siste. Pasninger hadde en tendens til å bli i lengste laget, og ballen spratt kanskje litt mer enn de er vant til på kunstgress.

Uansett tok våre gutter relativt tidlig kommandoen i kampen. De hadde et jevnt press på motstanderne og alt så ut til å gå relativt oppskriftsmessig i 1. omgang. Samnanger gav litt motstand men til pause stod det likevel 3 – 1 til Osterøy.

I andre omgang dominerte Osterøy. De strevde ennå en del med banens størrelse, men mest av alt hadde de problemer med avslutningene. Nå skal det imidlertid ikke stikkes under en stol at Samnanger hadde en ganske god keeper også.

Ut i omgangen fikk motstanderne til et angrep som endte i et flott skudd som vår ellers svært gode keeper Adrian var sjanseløs på. Det stod 3 – 2 til Osterøy, og kampen hadde fått en viss nerve igjen. Osterøy hadde imidlertid det meste av spillet, og ikke minst utallige sjanser. I siste halvdel av 2. omgang klarte heldigvis våre gutter igjen å få nettkjenning slik at det stod 4 – 2 til Osterøy. Samnanger hadde svært få sjanser mot slutten av kampen, mens våre ikke klarte å omsette sjansene sine i scoringer. Dermed ebbet kampen ut uten flere mål.

Pass opp… her kommer langpasningen. Markus måtte holde litt igjen, ellers ble det fort for langt for banen.

Anders klinker til. Det blir 1 – 0 til Osterøy.

Andreas i aksjon på kanten.

Martin var som vanlig god. Her i fint driv med fokus fremover.

Dette er ikke kunstgress gutt, dette er grus! (Hører nesten Doc Hudsons utsagn til Lynet McQueen i filmen Biler). Osterøys trenere i bakgrunnen får også sin dose.

Anders langer ut på kanten. Motstander blir på etterskudd.

Steffen i farta. Her er det full fres. Kult bilde, eller…

Endre var tilbake i angrep på laget. Kanskje litt ”rusten” ennå, men vi regner med at en del motstandere skal få bryne seg på skuddene hans etter hvert.

Matias med overblikk over situasjonen før han sender i vei ballen som starter angrepet.

Richard i aksjon. En god back å ha på laget.

Joakim er også god å ha i forsvar.

Joakim i duell, mens lagets gode keeper, Adrian, er veldig fokusert.

Martin fyrer av et skudd fra fin posisjon, men keeper fikk en hånd på ballen og avverget scoring.