Seier i 1. hjemmekamp for Osterøys gutter ? 99.

Første hjemmekamp, og lokaloppgjør, for Osterøys gutter -99 denne sesongen, endte med seier 5 – 4 over Valestrand Hjellvik.

Ganske tidlig i kampen så det ut til at våre gutter hadde et ørlite overtak over Valestrand Hjellvik. Likevel var det motstanderne som først fikk scoring i protokollen, etter en misforståelse mellom en utespiller og keeper hos Osterøy. Dette tok heldigvis ikke motet fra våre spillere. De fortsatte som de hadde begynt, kjørte på med jevnt press, og det endte med at Osterøy kunne gå til pause med ledelse 3 – 1.

Etter pausen fulgte lagene hverandre hele veien frem til kampslutt. Valestrand Hjellvik fikk første scoring også i 2. omgang, og det stod 3 – 2. Ny nerve i kampen. Så gikk Osterøy opp til 4 – 2, og foreldre og trenere kunne puste normalt en stund. Valestrand svarte. Det stod 4 – 3… det var nervepirrende igjen. Da Osterøy gikk opp til 5 – 3 tenkte nok mange at dette kunne gå rette veien. Valestrand Hjellvik ville det annerledes. De scoret igjen, og med 5 – 4 var det veldig spennende de siste minuttene, men det holdt heldigvis til kampen var ferdig.

Alt i alt var dette en svært spennende kamp med mange sjanser og mange tette dueller mellom spillerne.

Osterøys gutter -99 har nå fått en fin start på sesongen med seier både borte og hjemme. Allerede på tirsdag kommer neste kamp mot Samnanger – et lag de ikke har møtt før… det blir spennende i fortsettelsen.

Noen bilder fra kampen:

Andreas i duell mot en av Valestrand Hjellviks backer. Hun var god og ikke helt enkel å forsere.

Martin har scoret, gleden er stor!

Torstein med ryggen mot mål. Det er ikke enkelt, men det er lov å prøve en brasse. Lyktes ikke denne gang, men en eller annen gang… det blir kuult!

Torstein klemmer til med hardt innlegg.

Steffen i en av dagens mange tette dueller.

Anders er også god i luften… klarerer Valestrand Hjellviks hjørnespark med hodet.

Slik ser det ut når Anders har besøkt motstanders keeper.

Markus sender i vei en langpasning.

Skudd mot Adrian, som nok en gang viste klasse som keeper ved flere anledninger.

Adrian slår det harde skuddet til corner.