Enda en kjempekamp av Osterøys gutter ? 99.

Glisene er breie. Guttene er kjempefornøyd etter kampen.

Siste seriekamp før ferien for Osterøys gutter – 99 endte med storseier over Åsane. Det begynte litt forsiktig, men tok seg opp etter hvert. Ved slutt var sifrene fabelaktige 10 – 2 til våre gutter.

I starten av første omgang var nok lagene litt usikre på hverandre, og det hele begynte ganske så forsiktig, i alle fall for våre gutter. Dette endte med at Åsane ganske tidlig fikk en 1 – 0 ledelse. Osterøyguttene skjønte da at her måtte det hardere lut til. De tok tak i kampen, og begynte å spille det spillet de i forrige kamp viste at de kunne. De fant posisjonene sine, og etter hvert fikk de et bedre og bedre tak på spillet. Litt over halvveis i omgangen kom også utlikningen, etter at de hadde hatt flere store målsjanser. Det gode spillet fortsatte, og like før pause gikk Osterøy opp i 2 – 1 ledelse.

Med en gang etter sidebytte fortsatte Osterøy der de slapp før pausen, og utover i omgangen storspilte våre gutter. De spilte tett og kraftfullt, både i forsvar og i angrep, og det virket som om de bare hadde det gøyere og gøyere på banen. De rullet opp det ene angrepet etter det andre, og gjestene begynte kanskje etter hvert å bli litt motløse. Den angrepsvillige fotballen førte etter hvert til at Åsane fikk ett mål til, men det hjalp ikke så mye, for til da hadde Osterøy scoret 6 mål i 2. omgang. Det ble 2 til før slutt, slik at de nok en gang fikk tosifret seier. Med 10 – 2 til Osterøy var guttene våre svært fornøyd med siste kamp før ferien.

Adrian, Richard og Joachim ”spiller ball”, og starter angrepet.

Endre smeller til – spente Åsanespillere – ble ikke mål denne gangen.

Nesten scoring til Osterøy.

Anders er litt sein i denne taklingen, men her vises full innsats. Litt tøft bilde og!

Etter en mengde sjanser ble det endelig mål i 1. omgang. Stillingen er 1 – 1.

Like før pause. 2 – 1 til Osterøy.

2. omgang – mål til Osterøy, 3 – 1.

Osterøy hadde utallige opplagte målsjanser. Her en av dem som ikke teller i protokollen. Markus’ reaksjon sier det meste…

Mål igjen, 4 – 1 til Osterøy.

Glade gutter! Dette bildet trenger vel ikke videre kommentar…

Nok et mål. Denne gang er det Steffen og Besnik. 5 – 1 til Osterøy.

Osterøys forsvar kan være tøft å møte. Joakim har vunnet ballen og kan sende pasning til Markus som allerede er i bevegelse framover.

Besnik klinker til! Det ble nesten mål. Ballen strøk forbi stangen på utsiden.

Adrian spiller tett og godt, og er alltid på høyde med situasjonen.

Hjørnespark til Åsane. Ikke lett for Åsanespillerne å komme til avslutning når det er 2 mot 5 + keeper.

Mål igjen. 6 – 1 til Osterøy.

Det ble ikke mål – utrolig at keeper klarte å nå denne!

Steffen og Anders fosser forbi Åsanespiller.

Gjennom forsvaret.

Det ble enda en scoring. 7 – 1 til Osterøy.

Er Steffen alene? Hvor er resten av laget? De kommer på løp utenfor bildet!

Ganske riktig, de fulgte på, bak/ut på siden. Et herlig angrep… og nok et mål. 8 – 1 til Osterøy.

Neste Osterøymål. 9 – 2 til Osterøy.

Siste mål i denne kampen. Frustrasjon hos Åsane sin keeper, og motløshet hos resten av laget. 10 – 2 til Osterøy.