Tidenes beste fra Osterøys gutter ? 99, mot Arna Bjørnar.

De glemmer nok ikke kampen 03.06 så fort. Dette var dagen da nesten alt gikk som gutter – 99 ville. De spilte en kjempekamp, der hele laget var delaktig i at det gikk som det gjorde. Det endte med 15 – 3 seier til Osterøy.

Våre gutter gikk offensivt ut mot Arna Bjørnar på Ådnamarka. Ganske tidlig ble det klart at dette kunne gå rette veien. Det var tydelig at våre gutter virkelig ville vinne denne kampen. Lagspillet, pasninger, formasjoner, posisjoner, plasseringer, angrep, forsvar og keeper, stort sett alt fungerte som det skulle i denne kampen.

Til pause var stillingen komfortable 5 – 1 til Osterøy.

Etter hvilen fortsatte de der de slapp, og etter et par mål til tok det helt av. De øynet muligheten for tosifret resultat. Laget gnistret, og ”alle” ville ha flere mål, og de fleste havnet på scoringslisten etter hvert.

Angrepsviljen førte til at de fikk et par baklengs i 2. omgang, men hva gjør vel det når de selv scoret mål hvert 3. minutt denne omgangen.

Når dommeren blåste av for full tid stod det 15 – 3 til Osterøy.

Trenere, foreldre, og ikke minst spillerne selv var svært fornøyd etter denne kampen.

Hele laget til Arna Bjørnar er forsert. Det var høyt tempo på Osterøy. Motstanderne ble stående og se på.

Mange dueller ble utkjempet. Her på midtbanen.

Scoring til Osterøy. Her vises tydelig at Osterøy ofte hadde mange med opp i angrep. Det kan gi resultat.

Arna Bjørnars keeper kunne nok tenkt seg hjelp fra forsvaret, men de ble hengende etter.

Halve laget til Osterøy i posisjon til å lage mål. Hjemmelagets forsvar er utspilt.

Osterøys forsvar gjorde også jobben. Hjemmelaget kom oftest ikke forbi.

Gang på gang var hele laget med i angrep. De fant posisjoner og gjorde seg spillbare.

Forsvaret til Osterøy er med. Fokus på ball og ballfører gjør det ikke lett for motstanderne å bryte igjennom.

Nok et angrep har endt med scoring til Osterøy.

De aller fleste angrep til Arna Bjørnar endte med et sikkert grep på ballen for Osterøys keeper.

Angrep mot slutten av kampen. Arna Bjørnar har nesten gitt opp.

Trenerne var svært fornøyde og måtte gi applaus til det de så at guttene viste.