Seier for gutter -99 på hjemmebane

Seier gir humør på topp for gutter -99.

”Dette var en jobbe-kamp” uttalte en av trenerne til gutter-99 etter at Bergen Nord var beseiret 4 – 2 på hjemmebane.

I første halvdel av 1. omgang var kampen forholdsvis jevn og resultatløs, men så begynte våre gutter å få tak på kampen og fikk første scoring.

Det virket som om det var det som skulle til. Etter første scoring gnistret guttene resten av omgangen, og til pause stod det 3 – 0 til Osterøy.

I første del av andre omgang ble det 4 – 0 til Osterøy som da hadde tak på kampen. De hadde flere gode angrep, men kom ikke til skikkelig avslutning.

Ut i andre halvdel av omgangen fikk Bergen Nord sin første scoring. Dette tente nok våre motstandere, og de var nok en periode de som ville mest.

Det resulterte i en scoring til, men da våknet våre igjen, forsvarte seg godt resten av kampen, og det ble ikke flere mål.

Etter kampen var guttene våre temmelig trøtte, men godt fornøyd med kampen.

Pablo starter angrepet på kanten.

Markus knaller til med et langskudd

Bergen Nords spiller trodde han skulle nå denne ballen, men Adrian ville det annerledes – stuper inn og header framover.

Steffen la inn, Anders scoret, 1 – 0 til Osterøy.

Ikke lett for gjestene å avslutte angrep når forsvaret er på rett sted.

Kjapp i oppfattelsen – og beina! Anders forserer hele Bergen Nords forsvar i angrepet.

Det ble ikke mål denne gangen heller for gjestene. Forsvaret, og ikke minst Osterøys gode keeper Andreas, gjorde jobben.

Adrian knaller til på hel volley – flott forsøk – men det ble ikke mål denne gang.

4 – 0 ut i 2. omgang. Osterøy hadde fremdeles tak på kampen. Ansiktsuttrykk til Bergen Nord sier det meste!

Pablo henger i luften, klar med hodet, men Bergen Nords keeper fikk så vidt tak i ballen først.

Stor sjanse, men ikke scoring denne gang. Bergen Nords keeper var nok glad for at Osterøy ikke alltid hadde stilt inn siktet.

Markus i fint driv i angrep – Endre er klar motsatt.