A-laget med Niklas i spissen leker fotball om dagen. Etter kampen i går har det blitt fem seiere på de seks første kampene i 4. divisjon.

 

Det var topp mot bunn fredag kveld på Åstveit, Osterøy som relativt store favoritter på forhånd etter å ha scoret 17 mål på de to siste. (17-8)

Vi tar kommandoen fra start i varmen på Åstveit og styrer spillet, men det er hjemmelaget som får kampens første målsjanse – servert av oss.

Vi roter i eget forsvar og Ivan må utenfor feltet for å rydde opp – klareringen fra Ivan går rett i beina på en Tertnes-spiller som lobber ballen over Ivan, men avslutningen skrur rett vei for vår del og går utenfor.

Etter flere gode sjanser uten resultat skulle Niklas trylle litt før halvtimen var spilt. Jørgen bryter på midten før ballen går hurtig videre til Fredrik og Mathias som spiller videre til Niklas som er utenfor sekstenmeteren. Niklas smetter i mellom to Tertnes-spillere før han vender kjapt opp og ruller inn 0-1. Elegant av teknikeren.

Like etter er det nesten reprise – Niklas spiller vegg med Fredrik og med lavt tyngdepunkt og teknikk vender Niklas vekk både keeper og siste forsvarer før han kan spasere inn 0-2!

Video: Se Niklas score to før pause

 

 

 

 

 

 

Full kontroll etter pause

Også etter pause er det vi som styrer kampen – Tertnes virker ikke i stand til å lage trøbbel for oss. Vi skaper flere småfarligheter uten å få satt den tredje.

0-2 er en «farlig» ledelse og mål kan komme utav ingenting – Tertnes skapte en sjanse etter pause som kunne endret kampbildet på tampen. Andreas redder forsøket på strek. Man får som fortjent er det noe som heter og vi fortjente alle poengene fredag kveld.

Leander Raknes har slitt med en hæl i det siste og skulle inn på tampen for å teste foten. Det gikk ikke mange minutter før han ba om å få bli byttet ut igjen.

I det Leander venter på at ballen skal gå ut av spill slik at han får gå av banen, så bryter Niklas en Tertnes-pasning på midten. Niklas setter fart mot hjemmelagets forsvar som er i ubalanse og undertall.

Niklas finner Leander på motsatt side med en fin pasning, Leander går mot mål og kommer i duell med keeper. På det andre forsøket pirker Leander ballen i mål og fastsetter resultatet til 0-3 – før han dessverre må forlate banen.

Video: Leander sin scoring

 

 

 

Jørgen Vevle

Fredrik Evensen

Leander Raknes

Steffen Rød Låstad

Even Simmenes Fotland

Andreas Neu Beckstrøm

Mathias Jørgensen

 Julian Lillefosse Eriksen

Niklas Kollvangsnes Solberg

 

 

Fakta:

Tertnes IL – Osterøy IL    0-3 (0-2)

4. div, avd. 01,

Åstveit Idrettspark, 3. Mai 2024

Tilskuere: Ca. 75

Dommere: Andreas Nyggard Smith, Sebastian Samul (AD1) og Bjarte Kaland Hestenes (AD2)

 

0-1 Niklas K. Solberg (26)

0-2 Niklas K. Solberg (29)

0-3 Leander Raknes (86)

 

 

Skjermdump: TV2sport-app

 

Aktivitetar

10 mar
Osterøy på Tvers 1.6.2024
Start Bruvik og mål Hosanger
25 mar
Open trening TURN
Osterøyhallen
07 mai
Ekstraordinært Årsmøte
Osterøy IL Klubbhus
18 mai