4. div. BA-ligaen: Ny seier etter en svak kamp i Salhus

Lørdag tok A-laget turen til Salhus for å møte bunnlaget, Bergen Nord.
Hjemmelaget ligger sist i avdelingen og trenger en god høst for å ikke rykke ned.

Det stoppet ikke BN for å gå høyt ut i sosiale medier før kamp. Vi liker det!

«Osterøy blir most av BN»

Men det var hjemmelaget som skulle få seg en på trynet først – kun fem minutter er spilt
i Salhus da Fredrik Evensen finner Benjamin Kleppe like utenfor boksen. Han tupper ballen videre
til Morgan Ahmer som hamrer ballen i nettaket. 0-1.

Etter kaldusjen tar hjemmelaget mer og mer over banespillet, men de store sjansene uteblir.

Så etter en lang periode der vi blir spilt lave, hugger vi til!

Niklas Kollvangsnes Solberg vil ta opp kampen med Fredrik Evensen og Steffen Rød Låstad
om å bli assistkonge denne sesongen.
Når han får ballen og får rettvendt seg er det bare å passe seg – Solberg spiller følsomt igjennom
til Benjamin Kleppe som kan sette fart mot mål.

Aleine med keeper er Kleppe sikkerheten selv og øker ledelsen til 0-2.

Benjamin Kleppe tupper ballen videre til Morgan Ahmer
Fra spiss vinkel setter Morgan ballen i nettaket til 0-1
Niklas Kollvangsnes med ny følsom assist
Benjamim Kleppe scorer kontrollert

Nok et slag i trynet for hjemmelag som var det førende laget før pause. Vi var som ofte før, dødelig
effektiv. To sjanser – to mål.

Bergen Nord utlignet – vi tok med oss alle poengene

0-2 er alltid en farlig ledelse, også i Salhus. Får Bergen Nord var det viktig med en tidlig redusering, vi
måtte unngå det.

Kun fem minutter gikk det før det smeller fra hjemmelagets storscorer, Steffen Egesund. En lang ball i
bakrom finner Egesund som kommer aleine med Morten Vevle.
Egesund er iskald og scorer kontrollert med utsiden av høyrefoten. 1-2.

Nå dominerer hjemmelaget stort mot et passivt Osterøy-lag. Det ligger flere scoringer i luften de neste
minuttene.

Den største sjansen kommer ikke før omgangen er halvspilt – da så alle ballen i mål.
Steffen Egesund får all den tid han trenger midt foran Morten Vevle i Osterøy-målet.

Han sikter inn skuddet mot mål og fyrer løs – uten å sjekke dødvinkelen.

For inn fra venstre kommer Anders Hatland og får en touch på ballen slik at det bare blir
corner for hjemmelaget.

Anders Hatland avverger baklengs på stillingen 1-2

Like etter er vi på en sjelden visit og er millimeter fra å pungtere kampen.

Morgan Ahmer vinner ballen på egen halvdel og setter i gang et av sine vanlige raid. Han går fra egen
sekstenmeter og helt inn i boksen til Bergen Nord før han slår inn til Benjamin Kleppe.

Innlegget får Benjamin hode på, men header i stolpen og ut.

I påfølgende angrep blir Bergen Nord tildelt straffespark – Egesund skyter nede til venstre for
Morten Vevle. Vi er like lant i Salhus, 2-2.

Det jevner seg ut etter utligningen med småfarligheter til begge lag.

Så etter 82. minutter trikser og vipper Niklas K. Solberg seg forbi en BN-forsvarer
og kommer seg ned til dødlinjen.

Innlegget går forbi det som er av hvit og blåkledde og går helt frem til Benjamin Kleppe
som får en enkel jobb med å gi oss 2-3 med høyrefoten.

Bare tre minutter etter avgjør vi kampen – Steffen Rød Låstad vil også ha assist i dag og sender
ballen igjennom til Benjamin Kleppe som nok en gang kommer aleine med keeper.
Denne gangen bruker Kleppe venstrefoten og ruller inn 2-4.

Flere mål ble det ikke – Lilli Bendriss tok feil.

Vi tar med oss alle poengene på en dag vi ikke var på vårt beste. Hjemmelaget kunne fort tatt både

Steffen Rød Låstad med assist her til den siste scoringen
Den berømte spikeren i kista. 2-4 like før slutt.

Tilskuere: Ca. 50

Dommere: Andre Frøseth Jønland, Sandviken, Inge-Andre Håkull, Kvernbit (AD1) og Geir S. Totland, Tertnes (AD2)

0-1 Morgan Ahmer (6) Assist: Benjamin Kleppe

0-2 Benjamin Kleppe (32) Assist: Niklas K. Solberg

1-2 Steffen Egesund (50)

2-2 Steffen Egesund, str. (73)

2-3 Benjamin Kleppe (85) Assist: Niklas K. Solberg

2-4 Benjamin Kleppe (87) Assist: Steffen Rød Låstad