damelag med tro på ny seier søndag – borte mot Skjergard.

Vi tok komandoen i kampen fra første kast og fikk tildig en ledelse –
etter ti minutter ledet damene våre 3-7.
Vi fremsto tidlig som ett bedre lag en hjemmelaget i Hjeltefjorden Arena,
ledelsen økte jevnt og trutt frem mot pause.

4-11 etter 20. minutter og til pause var ledelsen komfortable 8-15.

Marina Revheim, to scoringer mot Skjergard
Kristin Kleppe fra sin vingposisjon

Slapp oss nedpå etter pause – men det holdt til ny seier

Andre omgang starter med at vi får en to-minutter, hjemmelaget ville virkelig gi dette ett forsøk.
Av omgangens fem første scoringer, scorer hjemmelaget fire ganger. Ledelsen var krympet ned til
fire mål. 12-16.

De neste fem-seks minuttene skjerper vi oss, og nå er det vi som scorer fire av fem mål. Ledelsen er
igjen tilbake til syv mål, 13-20.

Vi holder en grei ledelse og syv minutter før slutt leder vi 17-23, dette bør gå veien.
Men Skjergard har ikke gitt seg og scorer tre kjappe mål, 20-23.

Fire minutter og tre måls ledelese er på ingen måte trygt. Da tar vår kaptein, Hanne Birkelid, ansvar.
Selv med frimerke i stort sett hele 2. omgangen, kriger hun inn to viktige mål på tampen slik
at det står 21-25 ett lite minutt før slutt.
Ann-Helen Røskeland Hovden scorer vårt siste og sitt sjette rett før slutt å fastsetter resultatet til
21-26.

Dermed to nye poeng og til topps på tabellen. Neste kamp blir førstkommende fredag kl. 19:00, hjemme
i Osterøyhallen mot Bjarg 2.

Elin Kleppe Fossbakken med flere gode redninger, her en strafferedning
Madeleine Vedå Mjelde med to kantscoringer
Susann Torgersen med to scoringer fra strek
Ann-Helen Røskeland Hovden har funnet flyten på vingen. Seks nye mål mot Skjergard
Veronika Rød Låstad stoppet på fire scoringer
Kaptein og kampens toppscorer med ni mål, Hanne Birkelid

Fakta:

Skjergard IL – Osterøy IL   21-26    (8-15)

6. divisjon, kvinner

Hjeltefjorden Arena, 3. Oktober 2021

Dommere: Rune Kausland og Gisle Birger Berentsen

Utvisninger: Skjergard IL 3 x 2 min

Osterøy IL 3 x 2 min

Osterøy IL sitt lag:

Elin Kleppe Fossbakken (målvakt), Marina Revheim (2 mål), Veronika Rød Låstad (4 mål), Kristin Kleppe (1 mål), Susann Torgersen (2 mål), Hanne Birkelid (9 mål), Ann-Helen Røskeland Hovden (6 mål), Madeleine Vedå Mjelde (2 mål), Malin Birkeland og Sigrun Vik.