men vi var enten i ledelsen med ett mål eller det stod uavgjort.
6-6 etter elleve minutter og 10-9 til oss etter 23. minutter.

Inn mot pause drar vi i fra og får en 14-10 ledelse med oss til pausepraten.

Renate Vevle, Marina Revheim, Elin K. Fossbakken og Hanne Birkelid

Nore Neset 2 kom tilbake – men vi avgjorde med kampens siste skudd

Vi scorer også først etter pause, ledelsen er 15-10 og begynner å bli komfortabel. Etter elleve spilte
minutter har vi fremdeles fem mål å gå på, 20-15.

Så tar gjestene timeout, noe som ofte gir resultater. Også i denne kampen. Nore Neset 2 skrumper
inn vår ledelse til tre mål. 21-18 og gjestene får styrket troen på poeng etter halvspilt 2. omgang.

Like etter ser det litt lysere ut, Nore Neset får en to-minutter og Kristin Kleppe øker til 22-18 med ti
minutter igjen.

Men fire mål er ingenting i håndball! Nore Neset scorer de tre neste målene og det står 22-21 – fire

Vi har flere muligheter til å avgjøre kampen i sluttminuttene, men i stedet utligner gjestene
til 23-23. Da gjenstår 38 sekunder av kampen! Etter det stod 7-7 hadde vi ledet kampen hele
veien, dette føltes tungt!

Vi får kampens siste angrep, men gjestene står imot uten at vi kommer til avslutning. Vi får
frikast like før sluttsignalet går.
Det blir direkte frikast til oss fra ni meter, med hele bortelaget i mur.

Slike frikast er nesten umulig å score på, gjestene står samlet med armene i været –
Hanne Birkelid går frem for å skyte, Hanne sikter mot keepers venstre hjørne.
Ballen treffer en hånd i muren og endrer retning – ballen går i stedet inn nede til venstre
for keeper. Seier 24-23! For en avslutning på en herlig kamp!

Et skår i gleden var at Marte Gjøstein måtte forlate banen med en alvorlig kneskade tidlig i
2. omgang, vi krysser fingrene for at MR-undersøkelsen kan gi gode svar. God bedring, Marte!

Allerede på søndag er det ny kamp for damene, borte mot Skjergard.

Hanne Birkelid ble matchvinner og delt toppscorer med 6 mål
Ann-Helen Røskeland Hovden hadde en strålende kamp på vingen. 6 mål og toppscorer
Marina Revheim blir sentral også denne sesongen
Renate Melchersen Vevle

Fakta:

Osterøy IL – Nore Neset 2          24-23 (14-10)

6. divisjon kvinner

Osterøyhallen, 30. September 2021

Dommere: Morten Magne Ekren og Rune Olsen

Utvisninger: Osterøy IL  3 x 2 min

Nore Neset 2 1 x 2 min

Osterøy IL sitt lag:

Elin Kleppe Fossbakken (målvakt), Marina Revheim (1 mål), Marte Gjøstein (3 mål), Susann Torgersen (2 mål), Kristin Kleppe (2 mål), Renate M. Vevle (1 mål), Sigrun Vik (1 mål), Veronika Rød Låstad (1 mål), Hanne Birkelid (6 mål), Ann-Helen Røskeland Hovden (6 mål), Madeleine Vedå Mjelde (1 mål) og Malin Birkeland