4. Div: Viktig bortepoeng mot Smørås

I dagens møte på Slåtthaug Idrettsanlegg var det ingen av lagene som hadde råd til å tape.
Smørås ligger dårlig til blandt bunnlagene, Osterøy ligger rundt midten med kort vei både oppover og
nedover på tabellen.
Det var hjemmelaget som trøkket til fra start og var flere hakk bedre enn oss, uten at det ble mer
enn halvsjanser.
Vi kom oss knapt over midten den første halve timen, Smørås ville mest og kom også nærmest.
Den største sjansen havnet i tverrliggeren bak Mathias Riple.
Så kommer vi oss endelig godt opp på Smørås sin banehalvdel og får frispark på 25 meter.
Torbjørn Hovden sender skuddet over muren og rett i nettet. 0-1 på Slåtthaug!
Fortjent? Ikke akkurat på dette tidspunktet.
Torbjørn gjør seg klar til frisparket…..
…..som går utenfor keepers rekkevidde…..
…..og rett i nettet. 0-1.

Etter scoringen er det Osterøy som hever seg og er klart bedre med i kampen. Smørås begynner
så smått med kjefting på alt og alle. Også egen keeper får høre det etter baklengsmålet.
Selv om spillet vårt blir bedre får vi ikke flere sjanser før pause.
Like før pause er det Smørås som er nær scoring.
Mathias Riple får først slått en ball til corner som skal bli svært farlig. Corneren er perfekt slått
og en Smørås-spiller får gå enkelt opp og heade mot mål. Avslutningen er god og går mot Mathias
sitt høyre hjørne, men  Mathias gjør en strålende redning! Vi går til pause med 0-1 etter en svak
første omgang.

Rett før pause kunne Smørås ha utlignet her….
….men Mathias gjør en strålende redning!

Smørås fikk en tvilsom scoring og kjeftet på alt og alle

Andre omgang var spilt knappe ti minutter da Smørås utlignet til 1-1. En dødball blir slått inn i feltet,
Anders Hatland blir helt klart dyttet i ryggen og satt ut av spill. Ballen blir slått inn foran mål
og aleine med Mathias har Smørås en enkel jobb. 1-1 til store protester fra Anders.
Etter dette blir kampen preget av at hjemmelaget hele tiden går rundt og kjefter og
smeller på alt og alle.
Dommeren får høre det gjennom store deler av kampen. Ganske utrolig at han ikke deler ut
kort for munnbruk.
Hjemmelaget var hakket vassere enn Osterøy på slutten, men sjansemessig var det ganske likt.
Begge lag kunne fått inn ett seiersmål, men det endte uavgjort.
Smørås helt klar ikke fornøyd med det, for oss var det ene poenget greit å ta med oss hjem