Kjempe prestasjon av 2001 laget, selv om det ble tap til slutt.

Laget.

En formidabel 2. omgang gjorde at laget var relativt fornøyd, selv om det ble tap til slutt.

Første seriekamp på fastlandet er ikke bare bare… virket det som i 1. omgang. Våre gutter og jenter hadde nok veldig stor respekt for motstanderne, og det så stygt ut til pause. Da ledet hjemmelaget 6 – 1. Trenerne tok en liten ”pep-talk” i pausen, og da ble vi vitne til et helt annet Osterøylag i aksjon i 2. omgang. Til tider overspilte de motstanderne og angrepsviljen, og ikke minst scoringsviljen var på topp. Et stykke ut i omgangen hadde de snudd kampen helt, og stillingen var 7 – 7!

Trenere, foreldre og spillere øynet et håp om at dette kunne gå veien. Det gjorde det… nesten. Spillerne på Osterøy hadde nok ”brent en del krutt” på opphentingen, så ved slutt stod det 10 – 8 til Bergen Nord. Likevel var det en ganske fornøyd gjeng etter kampen. 2. omgang ”vant” de 7 – 4, så det var veldig bra, og det å score 8 mål i en kamp var også veldig positivt.

”Alle” motstandere må til for å stoppe Osterøy.