Håndballsesongen går mot slutten.

Sigrid og Hanne

Jenter 14 møtte Salhus i dag og vant 13 – 9 etter en "slapp" kamp. Jentene virket tung og trøtt i dag, selv om Osterøy jentene var i føring hele kampen. Halvveis i 2 omgang, lurte jeg på om dette skulle ende med tap. Jentene tok seg kraftig sammen på slutten og dro seieren i havn. Det største lyspunktet i dag var Sigrid som hadde flere flotte mål. Hanne har også vist god utvikling og begynner å få det godt til på streken.

Jenter 12 møtte Fyllingen i dag. Første minutter så holdt jentene godt følge, men det rakna bare mere og mere. Jentene sleit mye i forsvar og skuddene ble ikke så godt plassert. Jentene virka slappe i dag og de møtte et mye bedre lag, de gikk av banen med tap i dag, men satser at jentene kjem mye sterkere tilbake på lørdagen.