UAVGJORT TIL JENTER 12

Jentene mistet sitt første poeng denne sesongen mot Lindås i Osterøyhallen.

Jentene vår gikk raskt opp i ledelsen og ledet 3 – 0 før det var gått 3 minutter. Men Lindås kom tilbake, og resultatet ved halv tid var 10 – 9 til Osterøy.

Lindås hadde en god spiller, som vi passet godt på i annen omgang. Dette klarte vi ganske bra, og halvveis ut i annen omgang hadde de ennå i skåret mål Men det hadde ikke vi heller! Halvveis ut i annen omgang fikk  Lindås  et lite overtak og ledet med to mål 3 minutter før slutt. Jentene våre har ikke tapt i år, og de ville ikke tape i dag heller. To kjappe skåringer, og uavgjort resultat. I kampens siste sekund snappet Frida ballen, men skjøt i stanga…..

Det var en gøy kamp, og publikum opplevde kanskje for første gang i år – skikkelig stemning på tribunen.

Etter kampen var vi på Osterøykroa å spiste pizza. Kjempekoselig!